Engage 09 not giving a completion after viewing all tabs

I am converting old 5.2 versions to 09, and in the interaction properties I have selected Allow the user to leave the interaction: After viewing all the steps. When i publish I do not always get completion even though all the steps were completed. I get a message that I have to view all slides, and the user can't move forward. Anyone know what I can do to resolve this?

19 Replies
Leslie McKerchie

Hi Joanne!

Okay, finally got working. I'm not seeing this same behavior. I am getting a completion status when I tested your content in SCORM Cloud and did not see any navigation restrictions.

Can you give me some additional instruction so that I can try to re-create your scenario.

Are you publishing to an LMS?

Joanne Johnson

I am converting old 5.2 versions to 09, and in the interaction properties I have selected Allow the user to leave the interaction: After viewing all the steps. When i publish I do not always get completion even though all the steps were completed. I get a message that I have to view all slides, and the user can't move forward. Anyone know what I can do to resolve this?

Yes, I republished and this is what I get when I test it. 

Lynne Reeder

Hi Joanne and Leslie!  I am experiencing the same issue. I had originally selected Allow the user to leave the interaction: After viewing all the steps. After completing all steps I get the message that I can only view slide I've already viewed. This is happening with two intrs in the course. In desperation, I set it to Allow the user to leave anytime and to have the Next Slide button show always and still I cannot advance.  I have never had this issue before...