Question slide hanging up

I have a small project with about 16 slides. Most of them are simple multiple choice question slides. However, every time I deploy it to our LMS (Moodle) it hangs up on the 14th slide and will not advance after the user clicks the "submit" button and feedback is displayed. Any idea what might be causing the slide to get "stuck" and how to get it moving again?

Thanks,

Whitney

8 Replies
Gerry Wasiluk

Hi!   Are you randomizing questions or is the 14th slide always the same?  Is the 14th slide the last question in the course?

Are you submitting your answers one at a time or submitting all at once?  http://community.articulate.com/tutorials/products/submitting-answers-all-at-once.aspx

Any chance you can post your story file here?  If so, what did you publish to--AICC, SCORM 1.2, SCORM 2004 or ????

Whitney Lowe

Hi Gary:

Thanks very much for your help. I am not randomizing slides, so #14 is always the same. There are 16 slides in the course, so it is not the last. I am only publishing this as html for the web as it is not actually using SCORM to report to the LMS and answers are being submitted one at a time. 

I have attached the story.html file and the correct answer to slide #14, the one that is hanging up, is "third degree ligament sprain".

Thanks very much for your help. 

Whitney Lowe

Hi Gary:

Thanks again very much for your quick reply. I know I must be missing something obvious here, but my triggers panel for that slide doesn't look like what you sent over. Maybe I am looking in the wrong place, but this is what mine looks like. Thanks again for any input you have on this.

Whitney