Triggers assigned to one objection assigning to all objects

I'm building a course with a colleague and we are experiencing an odd problem. The starting slide in a scene has 10 images. Each image has a trigger assigned so that on click, the user is taken to a different slide that explains the image. Everything was working correctly until a final save when slides and triggers got scrambled. 

I've deleted all the triggers and began relinking everything, now. when I build a trigger for 1 object, it copies that trigger to all the other objects. When I try to change, the same random copying occurs. 

We are using Storyline 2.

I've also tried working around this by using Hotspots and the same problem occurs.

 

10 Replies
Ashley Terwilliger-Pollard

Hi Mary,

The first thing I'd want to check is that you're working on local project files as described here.  You may want to look at importing it into a new file as detailed here. 

If the behavior persists, I think we'll want to take a look at how you've set up these triggers and objects to see if there is anything else that could be interfering with it. 

Ashley Terwilliger-Pollard

Hi Mary,

Thanks for sharing the file here with us. I took a look and saw scene 2 had an initial slide with a number of images all set to jump to different slides. All the triggers were assigned to individual objects and worked normally for me. I did see the slide was set to advance automatically which jumped to another slide at the end of the timeline. Perhaps that's part of the issue you're seeing? If I'm looking in the wrong spot could you share a bit more information on how this should look or what area I should investigate further?